7 Temmuz 2012 Cumartesi

Bir türlü başlayamadığımız yolculuk ...

Yaklaşık bir yıldır bu yolculuğa hazırlanıyoruz, bu başlayamayan yolculuk için defalarca planlarımızı değiştirdik, işlerimizi erteledik, programlarımızı iptal ettik. Öyle ki ekipte, bu yolculuğun gerçekleşeceğine dair hiç bir umut kalmamıştı ki  tekrar bu yolculuğun başlayacağına dair bir haber aldık.

Yaz demedik, kış demedik defalarca bu yolculuğun provasını yaptık, bir keresinde denedik başarılı olamadık. Günlerce süren hazırlıktan sonra araç kiralanmış, bakımı yapılmış, sistem montaj faaliyetlerine başlayacağımız günün öncesinde birazda yolculuğun yorgunluğu atabilmek, işlerimize dinç başlayabilmek adına yolculuğumuzu başlattık. Ankara gişelerinin 20. km'sinde aracımızı beyaz bir duman sardı, aracı durdurup, kendimizi dışarı attık. Araç çekici de, biz araçta, Gölcük derken, kendimizi oto sanayi de bulduk. Patlayan turbo değişirken, yaptığımız lahmacun keyfi sırasında sistem montaj faaliyetlerinin iptal olduğunu bilgisini aldık, böylece ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı.
 

Gölcük seyahatlerinden birinde Ankara'yı terkederken Harun ve Serdar ile şahit olduğumuz, facebook' a ekleyebilmek , arkadaşlar ile paylaşabilmek adına aracın sağından, solundan sayısız geçiş yaptığımız ve sonunda yakaladığımız bir fotoğraf karesi bulunmaktadır.
9 Temmuz'ta başlayacak olan yolculuğumuzun tarihi 11 Temmuz olarak tekrar güncellendi. Başlayamayan ama başlayacak olan yolculuğumuza ilişkin kısa notlar içerecek olan bloğumuza hoş geldiniz.

1 yorum: